Ücretli ve Ücretsiz SMS Onay Farkı nedir?

Ücretli ve Ücretsiz SMS Onay Farkı nedir?

Teknoloji geliştikçe, online ve mobil işlemler de şubelerden, bayilerden yapılan işlemlere oranla arttıkça hayatımıza yeni terimler, söz öbekleri girmeye başladı. 7’den 70’e bütün insanlar bu terimlere alışmaya başladılar. Gençlerin yenilikleri kavraması daha kolay fakat artık belirli bir yaşın üzerindeki insanlar da teknolojiyle gelişen dili yadırgamamaya başladılar. Örneğin; online alışveriş yapıyorsunuz veya bir bankacılık işlemi yapıyorsunuz, ödemenin tamamlanması için son bir aşama kaldı ve işlem yaptığınız kartın sahibine şunu soruyorsunuz: “SMS Onay Kodu ne, telefona bakabilir misin?”. Karşı taraf da size belirli rakamlardan veya sayı ve rakamlardan oluşan bir kod söylüyor ve bu kodu sisteme girdiğinizde alışverişiniz ya da bankacılık işleminiz tamamlanmış oluyor.


SMS onay, mobil uygulamalardaki, internet sitelerindeki üyeliklerinizdeki güvenliği sağlayan bir yoldur. Sisteme girenin siz olduğunuzdan emin olunmak istenir ve sizin telefon numaranıza gelen SMS’deki onay kodu üyeliğinizin güvende olmasına yardımcı olur. Daha net ifade etmek gerekirse kimliğinizi doğrulama işlemidir. Kullanıcı adınız, parolanız ya da direkt olarak hesabınız başka birinin eline geçse dahi bu işlem sayesinde artık güvende hissedebilirsiniz. İşin ilerleme şekli yazılım dünyasına dayanıyor. Sizin sisteme girişinizi algılayan yazılım direkt olarak operatörlerle etkileşim kurup size bir kod gönderilmesini sağlıyor, bu kodun sisteme girilmesiyle birlikte işlemleriniz için hiçbir engel kalmıyor. SMS onay sistemi özellikle sahtekârlığın önüne geçmekte kilit rol üstlenmiş oldu.


SMS Onay ve Mobil Onay Sistemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bu başlık altında bizim size sunmak istediğimiz hizmetten bahsedeceğiz. Kişisel numaranızı herhangi bir site ya da sisteme yaptığınız üyelikte kullanmak istemiyorsunuz, sürekli farklı yerlerden SMS almak istemiyorsunuz ve SMS onayını kendi numaranızdan yapmak istemiyorsunuz diye düşünecek olursak ihtiyacınız olan hizmeti size sunuyoruz. Local bir numara almak yerine, mobile bir ya da birden fazla numara alabilir ve bu tür işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Kişisel numaranızı yalnızca önemli işleriniz için kullanırken bu mobil numara ile sistemimizden SMS onaylarını alabilir ve işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.


Örneğin; mobil onayı sürekli devam edecek bir mail adresine ihtiyacınız varsa sisteminizden yapacağınız işlemle ücretsiz mobil onay yapmanız mümkün olacaktır. Adınız Soyadınız, kendi mail adresiniz ve bir defaya mahsus SMS onay kodu gönderilecek numaranız ile SMS onay hizmetimizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Birçok internet sitesinde ve uygulamada sms onay hizmetimiz kullanımınızda olacaktır. “Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Linkedin, Telegram” mobil onay yapabileceğiniz site ve uygulamalardan yalnızca birkaçıdır.


Ücretli ve Ücretsiz SMS Onay Farkı Nedir?

Mail adresinizin onayı, farklı ülke koduyla açtığınız bir sosyal medyadaki üyeliğinize giriş onayı ve bu tarz birçok onay için olabilecek en düşük ücretlerle size yardımcı olunmasını istemez misiniz? Sistemimizdeki tanımlanan numaranıza gelen kodu anında görebilir ve onayınızı tamamlayabilirsiniz. Aldığınız bir numarayla birçok hesap açıp onayınızı da rahatlıkla yapabileceksiniz. Mesela Almanya’nın Netflix’ini kullanmak için sistemimizden bir sanal Almanya numarası alabilirsiniz.


Onay ücreti size bir hizmeti sunacaktır, uygun bir fiyatla hem de. Sanal onay sistemimizi tercih ederek, kullanışlı arayüzümüzle işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Mobil SMS onayı almak için elbette belirli bir ücret ödemeniz gerekmektedir, sonuç olarak size bir numara sunulmuş oluyor. Fakat sistemimizdeki ücret tablosu bizi rakiplerimizden çok daha ekonomik kılmaktadır. Siz onay kodunuzu, onay kodu ücreti doğmaktadır. Bu ücreti minimumda tutarak hizmetimizi sunmaktayız.


Günlük hayatta da aldığınız her SMS onay kodu size veya kodu isteyen firmaya yansımaktadır. Ücretsiz bir SMS onayı bir taraf için gerçekleşebilir o da iki tarafın maddi yükünü de üstlenmiş demektir. Bizden hizmet almak isterseniz bir an önce kayıt işleminizi gerçekleştirin, sanal numaranızı alın ve hızlı bir şekilde SMS onayı yapın. Müşteri memnuniyeti bizim için önceliklidir. Her türlü talebinize destek sunuyor olacağız.


24/05/2021 08:58:47